Bra fiske, fina gäddor på guidning!

Nyligen hade jag en kul guidning med några stammisar i ”heta grytan”! Vi hade ett bra fiske med bara bättre fisk (helt okey gäddor), och ett grymt väder!

Nyligen hade jag några stammisar i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi fiskade i min Quintrex då ”rampen” inte lämpade sig för tyngre båtar där vi ville fiska, och på två heta fläckar drog vi all fisk! Andreas var extra het då han drog flest och störst, men även Martin och undertecknad drog fin fisk. Det blev totalt ”bara” 7 st gäddor i det knappa 2 gradiga vattnet, men samtliga gäddor vägde över 4,5 kg vilket gav en fin snitt på fisken (vi tappade även en drös försiktiga fiskar)! Vi fiskade ganska djupt (4-10 meter), och trots kallt vatten så satt flera gäddor förvånansvärt fint krokade. Vi blandade en del med betena, och bl.a. ett bete som kändes hett var en långsamt fiskad Storm Seeker Shad som alltid är ett säkert kort (även kallat ”Säker Shad” av undertecknad)! Även min gädda på bild tog en Seeker Shad, och dessutom brände vi en klart bättre gädda när det började skymma på en Seeker Shad vilket var surt på ganska djupt vatten! Ett tips vid fiske i kallt vatten är att ge dom tid, då dom verkligen är köldstela så här nu på hösten när det dessutom ligger is efter kanterna samtidigt som fisken tjurar på botten! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka senhöstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *