Fint väder och fina gäddor i quintrexbåten

Nyligen körde jag ett kul gäddfiske i Quintrexbåten, och bra gick det! Jag hade Felix och Tomas i båten, och utöver gäddorna så hamna vi i ett helt galet braxstim!

Nyligen körde vi ett kul gäddfiske i en het skärgårdsvik, och bra gick det! Jag hade kompisarna Felix och Tomas i båten, och utöver gäddorna så hamnade vi i ett helt galet stim med hundratals (eller kanske mycket-mycket mer braxar)! Se film: https://www.facebook.com/felix.rimfrost/videos/10157103103833010/! Totalt drog vi 12 eller 13 gäddor varav dom flesta var ganska fina (vi missade ett 8-10 gäddor också)! Inga riktigt små gäddor nappade, utan det var en hyfsat hög snitt på fisken mot vad det brukar vara! Sandberg drog största för dagen, och bäst hade jag själv på Rapala Peto som är numera bevisat är ett grymt gäddbete! Vi hade faktiskt på morgonen problem med is vid “naturrampen”, och senare på eftermiddagen så började det “isa på lite” på ytan med en tunn ishinna i viken. När solen stod lågt så blev det omöjligt att fiska då isskorpan blev för hård för att spinnfiska i resten av dagen, men vi fick i varje fall njuta av världens galnaste braxstim (eller rättare sagt flera jättestim då alla braxarna inte var med på filmen samtidigt, speciellt dom som stod aningen djupare)! Intressant var även att jag hade klart bäst på Rapala Peto, men jag tappade även en klart bättre fisk på Storm RIP Seeker Jerk efter några kast när isen började ställa till fisket för oss (önskar jag testat det betet lite tidigare under dagen)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka senhöstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *