Bra gäddfiske! Bättre och större gäddor än väntat!

Nyligen hade jag två gäster i båten på gäddfiske, och bra gick det! Första gäddorna någonsin för båda gästerna, men 14 gäddor landade ändå samt en drös kontakter! Det är kul när det nappar bättre än väntat, speciellt när man har ovana fiskare ombord!

Nyligen hade jag en mor och son i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi hittade gäddorna ganska grunt, och bäst fiskade Rapalas Haku som vi vevjerkade in nära vassarna och en bit ut! Förväntningarna var inte så höga då fiskerapporterna från andra fiskare inte var några bra dagarna före, men vi hittade en massa gädda som både högg bra, eller bara puffade lite på våra beten… eller som andra gäddor som bara vände vid båten! Totalt fick gästerna upp 14 gäddor varav en gädda stack ut lite extra (se bilder), och dessutom var detta deras första gäddor någonsin! Utöver dessa gäddor så missade vi många, speciellt i början då mothuggen inte satt som dom skulle! Riktigt kul när man som fiskeguide ser hur kunderna efter ett tag börjar fiska riktigt bra med snygga kast dessutom! Ett tips för er som vill ha ett riktigt bra och billigt spö, så spana då in 13 Fishing Black Fate 8,6 fot 40-130 gram, eller lillebror Black Fate 8 fot 20-80 gram! På multirulle så har jag 13 Fishing Concept A3 rullen som favorit, och till den ett Black Fate 7,4 fot 40-130 gram multispö! Riktigt trevliga spön, och numera nya favoriter för mig! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka “vårens”, sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *