Överraskande bra och fina gäddor

Nyligen var jag ute på ett kul gäddfiske i Quintrexbåten, och bättre än förväntat gick det! Förväntningarna var ok, men både i storlek och i mängd så överraskades vi positivt ändå! Fiske är kul, välkomna ombord!

Nyligen körde jag ett kul gäddfiske med min vän Felix Rimfrost, och bra gick det! Vi drog en drös gäddor, varav några var klart bättre än förväntat! Riktigt kul när det nappar bättre och större gädda än vad jag hade förväntat mig! Vi körde spinnfiske, och bäst fiskade Rapala Haku som är ett riktigt bra gäddbete! Det blev även några kast med suveräna Rapala Otus, och även den levererade! Det blev både olekta och utlekta gäddor landat för oss under dagen, men de flesta hade nog lekt klart redan!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *