Fina gäddor och gös på guidning

För en tid sedan så hade jag stamkunden Adam i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vid slutet av dagen ville de prova på gös, och gös fick vi! Rapala Otus, Haku, T-Bone levererade…

För en tid sedan så hade jag stamkunden Adam samt vännen Petter i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi körde gädda på grunt vatten, och fick även bra med napp! Adam var extra het och drog dom största, men vi tappade också många som bara nafsade eller högg slarvigt, och han fick även gös då vi siktade på dom via vertikalt jiggfiske på sista platsen! Bästa bete var suveräna Rapala Peto, Otus, Haku samt Storm T-Bone. Den största gäddan var uppenbarligfen mycket hungrig, då den hade en stor betesfisk i magen redan (troligen en brax), men även en Peto ville den ha! För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras igen då jag har flera riktigt stora fiskar som ska in på hemsidan (tex riktigt stor lax)! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul fiskesida även där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.