Trevligt kundevent med bleke och stekande sol

För en tid sedan hade jag ett kul tvåbåts kundevent med Idevallens Byggnads AB, och bra gick det! Dock bara små gäddor i båda båtarna den här dagen, men en grym dag på sjön!

Nyligen hade jag en kul kul tvåbåts kundevent med Idevallens Byggnads AB på gäddfiske, och bra gick det! Dock bara små gäddor i båda båtarna landade den här dagen, men en grym dag på sjön! När det är bleke som den här fiskedagen så brukar gäddorna bli lite kinkigare, och speciellt framförallt dom stora gäddorna brukar kunna bli extra svåra sådana dagar. Det blev totalt ca 12-15 gäddor landade utöver alla missade gäddorna, och bäst fiske hade vi med skeddragen på grunt vatten! Nån dag innan i samma område landade vi flera stora, men då blåste det en hel del också! Det blev en lyckad fiskedag med mycket skratt i båten, och kinkiga gäddor i sjön! För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras igen då jag har flera riktigt stora fiskar som ska in på hemsidan (tex riktigt stor lax)! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul fiskesida även där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.