Gäddor, gösar och abborrar landat…

Nyligen körde jag ett privat gösfiske i Silver Eaglebåten efter en fiskeguidning, och bra gick det! Det blev både gös, gädda och abborre landat! Bästa fisk var en fin gös som knep en Storm Joker Vert jigg…

Nyligen körde jag ett kul jiggfiske i Silver Eaglebåten efter en fiskeguidning som jag hade, och bra gick det! Det blev i första hand vertikalfiske efter botten, men även ett klassiskt jiggfiske efter branterna där fisken stod! Jag hade tidigare på dagen haft en mycket trevlig/lyckad fiskeguidning på gädda (det blev även en stor gädda landad då), men fiskesuget var för stort nu så jag stannade kvar för att reka hur även gösen stod. Bäst fiske hade jag på ca 4-8 meter vatten. Det blev både abborre, gädda och gösar landat i båten, varav en av gösarna var helt ok (se bild)! Jag hade bäst fiske med Storms So Run Joker Vertjigg, men även på Joker Shadjiggen! All fisk fick gå tillbaka till sitt rätta element, både under fiskeguidningen och nu när jag solofiskade själv då det blev både gädda, gös och abborre landat! Ett stort tack för alla bilderna till båten intill, som även dom fick en massa sköna napp! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *