Kul kick off och fisketävling med Lundqvist El AB

Nyligen hade jag en annorlunda fiskeguidning, och en kul kick-off samt fisketävling i ett (Big Pike Cup 2022), och bra gick det! Jag hade Lundqvist El AB som hade bokat fisketävlingen (gäddfisketävling med olika företag), vilket blev en succé! 🙂

Nyligen hade jag en annorlunda “fiskeguidning” och kick-off samt fisketävling på sjön (gäddfiske), och bra gick det! Kunden var Lundqvist El AB från Uppsala som bokat fisketävlingen och eventet, vilket blev en succé! Jag har haft dem som kund förr, men då på en vanlig fiskeguidning efter havsöring! Det var storfiskaren Andreas Kalm på Lundqvist El AB som anlitat mig, och riktigt lyckat blev det! Vi började dagen med ett gemensamt skepparmöte, där samtliga kunder (alla tävlande med egna privata båtar) fick tävlingsreglerna, varsin mätbräda, samt bra fisketips från undertecknad. Många av gästerna var dock mycket erfarna sportfiskare på fritiden med riktigt fina sportfiskebåtar så dom flesta klarade sig bra även utan mina tips. Samtliga tävlande kom från olika företag men hade en kundrelation till Lundqvist El.

Starten gick genast efter att skepparmötet var klart, och sedan skötte jag löpande all inrapporterad fisk i en gemensam app, så alla tävlande fick i realtid följa alla fångsterna som kom in från de tävlande. Mitt på dagen hade vi en gemensam lunch varvid vi njöt av nystekta hamburgare och annat gott som “kockarna” vi bokat ordnat lagom till att alla de tävlande kom till lunchplatsen. Kaffe, bullar, dryck och andra godsaker fanns också till alla! Vi hade en snabb genomgång av ställningen och sedan fortsatte tävlingen i tävlingsområdet med en gemensam start. Dock fick de båda kockarna hoppa in i min båt när vi städat klart och fiska då vi plötsligt impulsivt skapade ett eget team och drog gädda även vi, men mindre än halva tävlingen (vi kom inte sist ändå)! Jag passade även på när tillfälle gavs under dagen att testa en ny multirulle från Okuma (se bild), dvs en Okuma Komodo SS gäddrulle med en ny Sufixlina, och mycket gott betyg fick rullen också av mig (vilket jag hört även andra säga), kul som tusan!

Klockan 16.00 slutade tävlingen på fiskeplatsen där de tävlande befann sig för stunden och sedan efter fisketävlingen så väntade en gemensam middag någon timma senare vilket uppskattades mycket! Totalt landades det ett gäng gäddor (57 st) av de ca 30 tävlande varav största fisk var en gädda på 100 cm vilket Team Siemens landade, som även blev det vinnande teamet av alla de 11 fiskande lagen. Bra fiskat och kämpat av samtliga team, och ett stort grattis samtidigt till vinnarlaget från Siemens med 396 cm gädda. Utöver detta så kom det upp 2 st gösar på alla båtarna! Ett stort tack också till samtliga deltagare, och ett speciellt extra stort tack till Lundqvist El AB för uppdraget, som tillsammans med mig styrt upp eventet på ett galant sätt – tack! Det här var riktigt kul! 🙂

För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras igen då jag har flera riktigt stora fiskar som ska in på hemsidan (tex riktigt stor lax)! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul fiskesida även där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.