Lyckad ismetepremiär, fina gäddor landade!

Nyligen när snön kom så passade vi på att ismeta då lufttempen gick upp lite! Vi fick ett gäng gäddor, varan flera fina fiskar! Strikemaster 250 mm motorisborren kändes mycket stabil – precis som tidigare vintrar!

Nyligen så passade vi på att ismeta lite när lufttempen steg lite i samband med att värmen kom, och bra gick det! Jag fiskade med kompisen Felix Rimfrost i ”heta grytan” där isen låg på ca 10-12 cm kärnis, så vi kände oss ganska trygga med den! Det finns flera olika kvalitén på sjö och havsisarna, och den första isen brukar generellt vara riktigt bra då det är massiv is från ytan och hela vägen ner utan luftbubblor! På våren däremot kan isarna vara tjocka men oerhört dåliga ändå! Hur som helst så gick fisket bra den här fiskedagen, och trots en jäkla massa borrhål med 250 mm isborren så hade vi endast gjort av med en av fyra dioder, så vi hade m.a.o ca 75 % batteri kvar när jag kom hem! Strikematser batteriet har en testknapp precis som Minn Kotas elmotorer har, så det är kanonbra och smidigt att checka status på batterierna under fisket! Imponerande, smidigt samtidigt som borren är oerhört kraftfull! Dessutom slipper man buller och avgaserna från tex mina tidigare motorisborrar och det är galet skönt! I vinter kommer jag passa på att ismeta när tillfälle ges! Just nu i skrivande stund så har jag några plusgrader utanför fönstret, och snart kommer mer kyla varav isarna torkar upp! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns ismete eller pimpelfiske (jag fixar betesfisk), samt vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som är ute efter trevliga julklappar så har jag ett samarbete med Sundbybergs Sportfiskecenter, och efter en fiskeguidning med oss så har ni fina rabatter i butiken som ligger på Tritonvägen 12 i Sundbyberg! Välkomna in hälsar personalen! Hemsida & info: www.sumpansfiske.se

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st (!) sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733 Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.