Nyhet till fisket & guidningarna! Nya Humminbird MEGA LIVE givaren!

Häromdagen dök det upp ett mycket trevligt paket från Jan Comstedt AB, med nya Humminbird Mega Live givaren som ska bli kul att använda på guidningarna och privat från båtarna, samt från isen!

Nyligen kom det ett efterlängtat paket med posten, dvs ett paket med nya Humminbird Mega Live givaren! Ett stort TACK till Jan Comstedt AB (www.comstedt.se) för all support, ni är som alltid fantastiska! Häromdagen tog jag dessutom en sväng ut på sjön mellan isflaken för att testa den nya Humminbird Mega Live givaren, och då jag skruvade ihop den sista skruven på morgonen (med feber i kroppen) så får man verkligen säga att det känns riktigt bra för fisket framöver! På bilderna har de monterat Mega Live givaren på en elmotor, men själv kommer jag ha den monterad på en vridbar höj och sänkbar bom som kommer att sitta på sidan av båtarna! Tanken är att jag ska ha den nya Mega Live givaren mellan båtarna beroende på vilken båt jag ska använda, från fiskekajaken eller från isen i vinter i realtid!

Kort kan man säga att den nya givaren visar omgivningen i realtid, med tre olika lägen för hur bilden presenteras! Dvs “Down Mode” (första bilden), “Forward Mode” (bilden i mitten) samt “Landscape Mode” (sista bilden). Givaren sitter monterad i sidan av båten, och då givaren viks ner i vattnet så aktiveras givaren per automatik! Riktigt smidigt då man slipper ha en extra box etc, utan man kan koppla in givaren direkt in i plottern vilket är en jättesmidig lösning! För dom som vill montera givaren i fören på båten, så går det bra, men själv har jag valt att ha givaren vid sidan av båten lättåtkomlig så man kan söka runt båten/kajaken eller följa en fisk på ett smidigt sätt! Det här kommer att bli kanonbra!

Comstedt skriver på sin hemsida: “Enastående detaljrikedom & full fokus! Humminbird har utökat prestandan hos MEGA Imaging®️-teknik och lanserar MEGA Live Imaging ™. MEGA Live Imaging ger tydligheten och detaljrikedomen hos MEGA Imaging i live-vy direkt på skärmen. Så att sportfiskare kan se fisk och struktur i realtid, Upplev möjligheten att se fisk hugga tag i betet direkt på skärmen. MEGA Live Imaging-vyer möjliggörs via extern givare som är kompatibel med utvalda HELIX-, SOLIX- och APEX-modeller”. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns ismete eller pimpelfiske (jag fixar betesfisk), samt vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som är ute efter trevliga julklappar så har jag ett samarbete med Sundbybergs Sportfiskecenter, och efter en fiskeguidning med oss så har ni fina rabatter i butiken som ligger på Tritonvägen 12 i Sundbyberg! Välkomna in hälsar personalen! Hemsida & info: www.sumpansfiske.se

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st (!) sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733 Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.