Många gäddnapp för kompisgänget

Tidigare i år hade jag en skön guidning med tre grabbar och en tjej, och bra gick det! Många napp blev det, alla fick fisk varav några var bättre! En kryddig pytt satt fint till lunchen…

Tidigare i år hade jag en skön guidning med tre grabbar och en tjej, och bra gick det! Många napp blev det, alla fick fisk varav några fiskar var bättre (även guiden fick napp)! Vi fiskade gädda hela dagen, och blandade en hel del med våra beten. Det blev fiskar landat på Rapala Haku, Otus samt Harmaja skeddragen. En kryddig pytt satt fint till lunchen mitt på dagen, och efter den så hittade vi mer gädda på ett nytt område! För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös/gädda, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller fiskekajakerna) – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras igen då jag har flera riktigt stora fiskar som ska in på hemsidan! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.