Trevligt gäddfiske med Concept International Media

För en tid sedan så hade jag Concept International Media AB i båten på ett kul gäddfiske, och deras inbjudna gäster! Det blev både gäddor, sol och mycket gott att äta!

För en tid sedan så hade jag ett kul kundevent med Concept International Media AB samt deras inbjudna gäster i båten! Vi fiskade efter gädda, och gäddor blev det också landat för oss. Till lunch åt vi en smaskig Biff Rydberg, och efter detta fortsatte vi gäddfisket bland vikarna! Det blev en kul dag på sjön, och dessutom med ett bra väder! För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös/gädda, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller fiskekajakerna) – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras igen då jag har flera riktigt stora fiskar som ska in på hemsidan! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.