Nya hemsidan online!

Nya hemsidan är uppdaterad, och numera helt mobilanpassad! Jag har haft mitt domännamn i nästan 20 år nu, och nu är den senaste versionen online!

Nyligen hade jag premiär för min “nya” hemsida, eller åtminstone den senaste versionen av min gamla hemsida! Hemsidan fishguide.se är numera helt ombyggd, och samtidigt har den nu även blivit helt mobilanpassad! Jag har guidat i dryga 20 år, och själva domännamnet har jag haft nästan lika länge med olika utseenden genom åren! Nu i januari 2019 släppte vi hur som helst den senaste versionen, och för dom som surfar mest på mobilen eller paddan, så kommer det funka jättebra! Ett stort tack återigen till vännen Niclas ”Nille” Wedlund (www.mcdz.net) som gjort ett kanonjobb med hemsidan! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i guidebåtarna – boka vinterns, vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är då allt ingår, välkomna ombord!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se”, välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *