Rapalanyheter, lite heta tips

Sköna fiskenyheter från Rapala! Nytt superbete som fiskar bra, och bra ismeteväska för utrustningen vid bla ismete!

Här kommer några tips från Rapala (www.rapala.se)!  Förra vintern så var jag till Finland för att filma lite ismete, och kom då i kontakt med väskan vilken jag gillade skarpt genast! Nu har jag testat väskan två ggr på isen, och faktum är att vi fick plats med 8 ismetespön senast i väskan vilket var positivt och överraskande! Detta kan nog variera lite hur många spön som får plats, beroende på längd på spöna, rullarnas storlek etc!? Väskan har enl mig två givna användningsområden till ismetet, och det ena är transporten av en massa ismetespön tillsammans med annat som faktiskt också får plats i väskan samtidigt, men även som en komplett ”avkrokningsväska”! När vi hade tömt väskan på saker som vi behövde, så laddade vi väskan med tänger, slemhandduk, måttband, våg etc… och när vi hade napp så var det perfekt att ta med väskan då man hade med allt till hålet, samt en ”avkrokningsmatta” samtidigt (dvs insidan av väskan), vilket funkade jättebra!  För trollingfiskarna så kanske (gissar jag), kan väskan vara bra att transportera spön i, och även om dom eventuellt skulle vara längre ihopvikta än väskan, så man kan ha dragkedjan öppen då vid ena ändan vid eventuellt behov! Jag har en sådan väska numera, och kommer att skaffa mig en till då den var så himla bra, billig, smidig och enkel!

Sen nästa tips är såklart Rapalas nya superbete, självaste Rapala X-Rap Otus som är ”broder” till succébetet X-Rap Peto! Jag gillar verkligen Rapala Peto som tusan, ett superbra bete som fiskat jättebra, men redan i höstas hade jag förmånen att även få testfiska nya X-Rap Otus som sagt kommer till nu våren! Jag gillade det nya Otus genast, och betet kändes verkligen superhett redan efter bara några kast kände jag! Några timmar senare fick jag det även bekräftat då jag drog på en fin gädda på 115 cm och 9 kg på det nämnda betet första gången jag använde det! För er som inte testat Peto så är den given i boxen, men även Otus är enligt mig minst lika het, eller kanske t.o.m hetare (i vissa lägen om möjligt)!? Båda betena rekommenderas mycket  varmt av mig, och kommer att leverera jättebra även i framtiden är jag övertygad om! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i guidebåtarna – boka vinterns, vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är då allt ingår, välkomna ombord!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se”, välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *