Roger fick laxflax, men tappade även 2 st laxar!

Nyligen” hade jag Roger i båten på laxfiske, och bra gick det! Vi körde laxtrolling långt ut på havet, och landade 1 fin fisk – samt tappade 2 fina laxar intill håven!

Nyligen” hade jag en skön laxguidning ute vid landsort, och bra gick det! Vi började dagen med att nästan krocka med en lax som låg och solade sig i ytan när vi kom trollande, men som sedan blev skrämd och simma iväg utan att hugga! Mycket båtar hade vi i området, så vi fiskade oss långt ut istället där jag trodde fisken skulle finnas på några fina grundtoppar, och rätt hade jag som tur var den här dagen! Vi började med att tappa en större lax precis vid håven, och några timmar senare så drog vi denna laxen på bild (ca 95 cm längd så runt kanske 9-10 kg enl “lax-appen”)!? Vi körde på och hade en grymt fin och trevlig fiskedag ute på havet! Lite otur också då vi tappade 2 laxar (den ena precis vid håven), men vi landade även 1 fin lax! Tyvärr fettfena på den fisken så C&R även på den fisken som fick gå tillbaka! Dagen före hade vi mer otur då vi tappade en lax då också, men vi fick dock en öring istället! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om hemsidan den senaste tiden uppdaterats mycket mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart igen att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *