Tårta på laxtrollingen!

Tidigare i år hade jag en härlig dag på havet med tårta och allt! Vädret var kanon men lite lax i området! Härligt väder men redig dimma på morgonen!

Tidigare i år var jag ute med Se Upp Måleri AB på laxtrolling och ett kundevent! Vi körde Ålands hav som alltid brukar vara generöst och bra mot mig, men den här fiskedagen bommade vi! Vi missade ett hugg vill jag minnas men däremot fick vi världens godaste tårta på sjön! Laxtrollingen ger inte fångstgaranti, men oftast får vi mellan 1-3 laxar! Bästa dagen på Ålands hav gav oss 8 st landade laxar av 11 krokade fiskar vara flera var stora, vilket är galet bra! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om hemsidan den senaste tiden uppdaterats mycket mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart igen att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *