Storguidning! Abborrar, gädda och glada miner..

Nyligen” hade jag ett “större” kundevent nära Stockholm City med en massa fiskesugna kunder, och fisk blev det (abborre & gädda)!

Nyligen” hade jag en “större” fiskeguidning (flerbåtsguidning) nära Stockholm city, och helt ok nappade det med tanke på fiskevattnet som var aktuellt för gästerna (nära Stockholm City i Saltsjön)! Vädret var strålande fint, vilket uppskattades av gästerna (och fiskeguiderna också såklart)! Då det var en halvdagsguidning och kort om tid så gällde det att köra hårt, och totalt blev det 10-12 abborrar och 3-4 gäddor landade under förmiddagen vilket kändes bra! Ett stort tack till guiderna Jocke Pettersson, Tomas Henriksson och Bosse Lundgren för ett bra jobb med gästerna, utan er hjälp hade jag inte fått ihop fiskeguidningen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av den här ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *