Trevligt gäddfiske, många napp på fiskeguidning…

Nyligen hade vi en kul fiskeguidning i gråvädret, och bra gick det! Vi började med en bättre fisk, och avslutade även med en lite bättre fisk! Rapala X-Rap Jointed Shad levererade…

Nyligen hade vi en kul fiskeguidning i gråvädret, och bra gick det! Vädret var “grått och trist”, men samtidigt ett bra väder för gäddan som föredrar “busväder” på hösten. På våren är det en annan sak, och då gör det inget om solen skiner men nu var det ett bra fiskeväder. Vi drog ett gäng gäddor, varav några lite bättre fiskar (se bild)! Klart bäst fiskade vi med en Rapala X-Rap Jointed Shad i en gulaktig färg (minns inte färgkoden), men det blev även några gäddor på bla Storms T-Bone. Vi landade ett gäng gäddor totalt, men missade ännu fler då många gäddor bara puffade på våra beten trots snabba mothugg! Ett stort tack till Christian Jansson Sjö & Havsguiderna för bokningen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *