Stormigt gösfiske, vertikalfiske var melodein!

Nyligen” hade jag en guidning i stormbyarna (en brutalt blåsig dag), och bra gick det med tanke på vädret! Vi fick flertalet gösar samt en gädda…

Nyligen” hade jag en trevlig men samtidigt en brutalt blåsig fiskeguidning med sikte på gösen! Förutsättningarna var inte bra alls då vi skulle vertikalfiska gösen ute på fjärdarna där jag hade ett bra gös och gäddfiske dagen före med gäster, men nu var det helt omöjligt att fiska på dom platserna! Vi tvingades att fiska på “läkanter” så gott det gick, men även där fick Minn Kota Ulterra elmotorn jobba ovanligt hårt! Det var på håret att jag tänkte föreslå en annan fiskedag till gästerna, men samtidigt har jag läkanter där jag vet att det går både gös, gädda och abborre… så vi körde på och fisk blev det! Dessutom har jag en Silver Eaglebåt som går jättefint i sjön, så den biten var inga problem, utan det svåra var att fiska stilla eller väldigt långsamt! Vi började fisket mitt på dagen, och avslutade i mörkret då vi även landade den sista gösen. Vertikalfiske var melodin och totalt landade vi mellan 6-9 gösar vill jag minnas, samt även en gädda!? Grabbarna fiskade bra, och alla gästerna i båten fick fisk, samt nya pb också genom de nya arterna! Storm So Run Joker Shad i färgkoden LC har generellt retat gösen nu, men även PB färgkoden högg de på! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *