Trevligt testfiske på nya platser, många napp blev det!

Nyligen innan isen och kylan kom passade jag och kompisen Felix på att testa nya fiskeplatser som jag varit sugen på en längre tid, och bra med napp blev det!

Nyligen innan isen och kylan kom så passade jag och kompisen Felix på att testa “nya” fiskeplatser som jag har varit sugen på en längre tid (eller rättare sagt, jag har fiskat en del i området för ca 25-30 år sedan), och bra med napp blev det nu! Båtfärden dit från “rampen” var full av vassa stenar och bråte vilket var besvärande, och det var framförallt två platser som var extra heta när vi väl hittade dit och som var djupare där det var mycket fisk! Vi fick fisken på lite djupare vatten, på ca 4-7 meter efter en kant där all fisk samlats! Speciellt sista platsen kändes extra het, men samtidigt var fisken ganska kinkig upplevde vi! Storm T-bone, Seeker shad och en sakta fiskad Rapala Otus fick jobba hårt den här dagen, och levererade bra! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns ismete eller pimpelfiske (jag fixar betesfisk), samt vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som är ute efter trevliga julklappar så har jag ett samarbete med Sundbybergs Sportfiskecenter, och efter en fiskeguidning med oss så har ni fina rabatter i butiken som ligger på Tritonvägen 12 i Sundbyberg! Välkomna in hälsar personalen! Hemsida & info: www.sumpansfiske.se

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st (!) sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733 Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.