Trevligt vertikal och dropshotfiske med sonen!

Nyligen innan kylan kom så passade jag och sonen på att ta en sväng ut på sjön med vertikalgrejerna, och bra gick det! Vi fick en drös abborrar, gäddor och en gös!

Nyligen innan kylan kom så passade jag och sonen på att ta en sväng ut på sjön med vertikalgrejerna, och bra gick det! Vi fick en drös abborrar, gäddor och en gös! Riktigt trevligt fiske då det nappade bra, samtidigt som vi fick flera fina fiskar! Wilmer drog förutom en drös abborrar, några gäddor även en gös, så han var het! Man kan säga att vi körde ett “mixfiske” i Quintrexbåten, med ett fiske efter vad som nu skulle nappa, och ett tag hade vi både gädda, gös och abborre i håven, då det nappade så bra för oss! Kul som tusan när man har barn ombord! Vi fiskade med 13 Fishing 10- 30 gr Black Fate spöna, och riktigt bra funkade utrustningen till det här fisket då vi hade ganska tunga sänken nertill då vi dropshotfiskade! Vi hittade fisken på en plats som jag tidigare haft bra abborrefiske på, men nu var det även både gös och gäddor på platsen vilket var extra kul! Vi fick all fisk på mellan 2-12 meter, så det var väldigt varierat vart dom nappade, men dom lite bättre fiskarna tog vi djupare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns ismete eller pimpelfiske (jag fixar betesfisk), samt vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som är ute efter trevliga julklappar så har jag ett samarbete med Sundbybergs Sportfiskecenter, och efter en fiskeguidning med oss så har ni fina rabatter i butiken som ligger på Tritonvägen 12 i Sundbyberg! Välkomna in hälsar personalen! Hemsida & info: www.sumpansfiske.se

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st (!) sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733 Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.