Nytt fiskevatten med Victor gav fina napp i slutet!

Nyligen hade jag stammisen Victor i Quintrexbåten på gäddfiske, och bra gick det! Vi provade en helt ny insjö som visade sig vara ca 2 meter grund över hela sjön!

Nyligen hade jag stammisen Victor i Quintrexbåten på gäddfiske, och bra gick det! Vi provade en helt ny insjö långt hemifrån, som visade sig vara ca 2 meter “djup” över hela sjön vart vi än fiskade! Vi började dock med ett galet segt fiske trots fina platser, men när vi hade fiskat av halva sjön så hittade vi äntligen fisken som ställt sig efter läkant utanför vassen efter senaste tidens kallras! Trögt fiske i början, tills vi hittade dom där det nappade på bra trots dryga 3 grader i vattnet! Gästen Victor var stekhet och fick flest gäddor, varav några bättre fiskar (även jag fiskade)! Vi körde med olika beten, men ett bete som gav napp var Rapala Otus som man kan fiska sakta med även på grunt vatten! Kallraset fortsatte och nån dag senare låg isen över hela sjön, så vi var verkligen ute i sista stund innan isarna satte stop för fisket! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns ismete eller pimpelfiske (jag fixar betesfisk), samt vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som är ute efter trevliga julklappar så har jag ett samarbete med Sundbybergs Sportfiskecenter, och efter en fiskeguidning med oss så har ni fina rabatter i butiken som ligger på Tritonvägen 12 i Sundbyberg! Välkomna in hälsar personalen! Hemsida & info: www.sumpansfiske.se

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st (!) sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733 Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.