Trevligt gäddfiske i solskenet med “Eddi the Tarpon”

Nyligen hade jag några stammisar i båten på gäddfiske, och bra gick det! Fisket var som väntat segt i kallraset, men fisk fick vi ändå! En grymt trevlig fiskedag på sjön blev det!

Nyligen hade jag några stammisar i båten på gäddfiske, och bra gick det! Fisket var som väntat segt efter nattens kallras och hårda vindar, men fisk fick vi ändå! En grymt trevlig fiskedag på sjön blev det! Vi började dock dagen med ett riktigt grunt fiske, men ganska snart så gick vi över på aningen “djupare” fiske på ca 2 meter vatten där vi hittade gäddan runt uddarna! Gästerna kämpade på bra, och en av dm var “Eddi the Tarpon” (Tarponkungen på fluga med en gigant) som vanligt fiskade stabilt! Beten som levererade var nya Rapala Nauvo och Harmaja, men även Storms jiggar gav napp! Lunchen bestod av en kryddstark pytt, riktigt gott! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns ismete eller pimpelfiske (jag fixar betesfisk), samt vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som är ute efter trevliga julklappar så har jag ett samarbete med Sundbybergs Sportfiskecenter, och efter en fiskeguidning med oss så har ni fina rabatter i butiken som ligger på Tritonvägen 12 i Sundbyberg! Välkomna in hälsar personalen! Hemsida & info: www.sumpansfiske.se

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st (!) sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733 Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.