Trebåtsguidning gav 30 gäddor

Nyligen hade jag ett “större” Kundevent med 12 kunder från FSG Entreprenad AB, och mycket trevligt hade vi! Ca 30 talet gäddor landade kunderna under fiskedagen…

Nyligen hade jag ett trevligt kundevent med 12 kunder från FSG Entreprenad AB, och till min hjälp hade jag anlitat Hasse Nordin och Lasse Lindahl som även dom stod för båtar, flytoveraller och fiskeutrustning till gästerna (tack grabbar)! Vi hade en kall och lite blåsig fiskedag med inslag av snö, hagel och regn till och från under dagen (typiskt aprilväder)… men samtidigt en grymt skön och trevlig fiskedag på sjön med hela gänget! Det gällde att knäcka koden och då det var mycket kraftiga vindar dagen före så funkade inte dom platserna alls där vinden hade legat på hårt dagen före, utan gårdagens “läkanter” funkade bäst den här fiskedagen! Då det var “mitt i leken” (många hade dock inte lekt ännu) så verkade gäddorna attraheras av skrikiga färger, och precis som dagen före med mitt andra kundgäng så hade vi klart bäst fiske med Rapala X-Rap Jointed Shad i FT färgen (jag måste beställa fler av den)! För er som behöver proffsiga och trevliga hantverkare så rekommenderar jag er att kolla in FSG Entreprenadgänget (länk: www.FSG.se), då dom kört stenhårt sedan 1990 och kan sin sak! För er som istället är sugna på en kul fiskeguidning (små eller stora grupper) så ringer ni mig, och behöver ni fiskeutrustning så kollar ni in Sundbybergs Sportfiske Center (“Sumpans Fiske”)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *