Trevligt gäddfiske, fina toppar

Nyligen hade jag en guidning med 3 herrar på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Vi landade 3 bättre gäddor av 17 st totalt, samt missade säkert lika många till….

Nyligen hade jag tre herrar i båten som fiskat med mig en gång tidigare, och bra gick det! Vi landade 17 gäddor den här trevliga fiskedagen, varav 3 st gäddor var lite större! Utöver dom landade gäddorna så tappade vi, eller missade hugg som tusan! Gäddorna var superkinkiga speciellt på förmiddagen då vi hade svaga vindar eller inga vindar alls, men sen började de nappa bättre! Uppskattningsvis missade vi lika många gäddor som vi landade, eller fler!? Vi blandade en del med betena, och några beten som dom bet hårt och bestämt på var Rapala X-Rap Scoop, Super Shadow Rap samt Storms Seeker Shad! Grabbarna har som sagt bokat mig en gång tidigare för 2 år sedan och då var gäddorna helt vilda, vi landade 9 st över 90 cm (4 över metern) den fiskedagen (se länk: https://fishguide.se/wordpress/125-27-gaddor-9-st-over-90-cm-4-over-1-meter/) Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *